Védjük az állatokat pólókkal!

Ma már minden honnan azt hallani, hogy mennyire veszélyeztettek az állatok és a növények is hány élőlény került a kihalás szélére. Nem figyeltünk eléggé a környezetünk reakcióira és nem cselekedtünk időben, ezzel veszélyeztetve sok-sok élőlény élőhelyét és ezzel a fenntartható életet a bolygónkon. Ahogy a közismert szólás-mondás is tartja “a Földet nem az őseinktől örököltük, hanem az unokáinktól kaptuk kölcsön”.

Hétköznapi emberként felmerülhet bennünk hogy mit is tudunk tenni a környezetünk és az élőlények védelme érdekében.

  1. Gyűjtsük szelektíven a szemetet: Ha tehetjük, akkor szelektáljuk a háztartás körüli szemetet, hogy újra tudják hasznosítani.
  2. Ne folyassuk a csapvizet fölöslegesen: Zárjuk el a csapot ha éppen fogat mosunk, vagy szappanozzuk magunkat a zuhany alatt, ezzel védhetjük a vészesen fogyó édesvíz készletünket.
  3. Kapcsoljuk le a villanyokat, ha nem tartózkodunk a szobában: Fölöslegesen ne hagyjuk felkapcsolva a villanyokat, hisz azok is árammal működnek, az áramot meg sok esetben még mindig szennyező anyagok közbenjárása során nyerik.
  4. Próbáljunk műanyagmentesen élni: Az egyik legnehezebb pont, hogy megpróbáljunk műanyaghulladék mentesen élni, hisz az összes nagy vállalat csomagolja a termékeit, szinte mindig valamilyen műanyag csomagolóanyagba, de ha tehetjük válasszunk környezetbarát csomagolást. Vannak már rá példák.
  5. Próbáljuk felhívni az embertársaink figyelmét az élővilág drasztikus pusztulására: Sokan hiszik még mindig hogy a globális felmelegedés csak egy álhír, mindenki akkor lenne a legboldogabb ha tényleg így lenne. Sajnos sokan nem is értesülnek a kihaló félben lévő fajok számáról és ezek megmentési lehetőségeiről. Felhívhatjuk az emberek figyelmét ezekre az állatfajok akár egy egyedi póló készítése révén is.

Ha szeretnénk egyedi pólóval kifejezni, hogy elhivatottak vagyunk az élővilág megmentése mellett, akkor nyugodtan készíttessünk a lolmarkt.hu/egyedi-polo címen magunk számára tetsző felirattal és mintázattal. Természetesen a póló színét is mi válaszhajuk ki. A cégnél dolgozók készségesen segítenek mindenben , a betűtípus kiválasztásától kezdve a felirat elhelyezésig mindenben. Segítségüket az üzletekben kérhetjük vagy a lolmarkt.hu/egyedi-polo feltüntetett elérhetőségeken.

A pólók prémium minőségű anyagból készülnek és gyorsan készen is lesznek. Ha csak egy darabot szeretnénk nyomtatni saját magunk számára akkor ezt az üzletekben tudjuk megtenni, úgy, hogy azonnal kézhez is kaphatjuk az óhajtott pólónkat. Ha több darabot, akár több mint húszat szeretnénk csináltatni mondjuk egy osztály vagy csoport számára, akkor az ár kiszámítsa végett mindenképpen érdeklődjünk az ügyfélszolgálatnál. A nagyobb darabszámú megrendelés rendszerint transzfer- vagy szitanyomással készítik el vagy esetleg digitálisan nyomtatják, így garantált a jó minőség ebben az esetben is. Ha messzebb élünk vagy nincs lehetőségünk egy üzletet felkeresni és így a megrendelésre vagyunk szorítva, akkor is tudnak a cégnél segíteni. Ráadásul majdnem minden esetben egy-két nap alatt meg is érkezhet a rendelésünk, közvetlenül az ajtónk elé.

Az elkészítés után a pólók nem igényelnek semmi nagyobb energia ráfordítást, hisz 30 fokon tudjuk mosni a többi ruhánkkal együtt, egyedüli kikötés, hogy kifordítva kell majd mosnunk. Egy-egy ütős minta viszont sokak figyelmét felhívhatja arra, hogy milyen nagy gondban is van az emberiség, főleg a klímavészhelyzet tagadása miatt. Nemcsak saját magunk számára lehet jó ötlet egy ilyen póló megvásárlása, hanem ajándékba is adhatjuk ismerősöknek, barátoknak vagy akár családtagoknak is. A kivitelezés, a megtervezés, a színek, a minták és a méret is mi ötleteinket tükrözi majd a jó ügy érdekében de segítőkész támogatást találhatunk a lolmarkt.hu/egyedi-polo honlapon.