Az állatkert még mindig jó kikapcsolódási lehetőséget nyújt kicsiknek, nagyoknak

Az állatok szeretete szerintem már kiskorom óta jellemző rám. Nem csoda, hiszen az egész családom nagy állatbarát, ezért, amikor az unokatesóm kitalálta, hogy eljön meglátogatni a fővárosba, egyértelmű volt, hogy az egyik program az állatkert lesz. Azt hiszem, hogy nyolc éves lehettem, amikor utoljára voltam a fővárosi állatkertbe, ő pedig még soha. Már mind a ketten nagyon izgatottan vártuk, hiszen amellett, hogy gyönyörű az a hely, rengeteg csodás állatot lehet látni, ideális programot nyújt a kikapcsolódásra és a beszélgetésre.

Az utóbbi időben elég ritkán találkozunk, ezért volt is mit bepótolnunk. Szóba jött minden féle téma, régi közös emlékek, jelenlegi helyzetek, illetve tervek a jövőre nézve. Meg beszéltük, hogy mennyire jó lenne, ha ismét közelebb költözhetnénk egymáshoz, de sajnos annyira másak a terveink, és annyira más helyeken képzeljük el magunkat a jövőben, hogy mindketten úgy érezzük, ez egyhamar nem fog összejönni. Na de, a remény hal meg utoljára, lehet, hogy majd öregkorunkra mégis összehozzuk, és a közös emlékek felelevenítésében ott lesz ez az állatkertes kiruccanásunk is.

Szörnyen meleg egy nap volt. Én naiv képes voltam hosszú fekete farmerba menni, mivel az időjárás jelentés szerint várható volt az eső. Konkrétan egy felhő nem volt az égen. Persze az unokatesómnak is „megparancsoltam”, hogy öltözzön fel rendesen, mert eső után mindig lehűl a levegő. Ő követte a parancsomat, de volt annyi esze, hogy egy szoknyát is betett a táskájába. Míg én szenvedtem ő boldogan sétált mellettem a gyönyörű lenge szoknyájában, és közbe jókat nevetett rajtam.

Tényleg nagyon jól nézett ki a szoknyája, egyből meg is irigyeltem. Megkérdeztem, hogy honnan vette, mivel nekem is jól jönne egy. Főleg, hogy ha ilyen meleg nyár lesz, akkor itt lenne az ideje, hogy beújítsak egy pár új ruhácskát, szoknyákat, meg esetleg valami lengébb pólókat.

Azt a választ kaptam, hogy az Abutik-ról rendelte, ami a női ruhák webáruháza. Be kell vallanom, hogy még soha nem hallottam róla, de az is biztos, hogy az unokatesóm mindig meg tud lepni új dolgokkal, illetve ő mindig is jártasabb volt a divat területén.

Nagyon elfáradtunk mire haza értünk. Azonban még igazán lett volna kedvem egy kis online bevásárláshoz. Kértem, hogy segítsen nekem megtalálni ezen az oldalon a hozzám illő ruhadarabokat, majd rendeljük is meg őket, mivel most végleg elhatároztam, hogy új ruhákat fogok venni magamnak.

Ez a weboldal igazán átlátható, és nagyon egyszerű kezelni. Akár a kereső felületbe is beírhatjuk, hogy mit keresünk, de a fejlécek segítségével is könnyen rátalálunk a keresett termékekre. A ruhák kategóriában is található tíz alkategória, az elegáns ruháktól megkezdve a hétköznapi viseletig mindenre találunk megfelelő darabokat. Aztán még ott voltak a szoknyák meg a felsők is. Nem gondoltam volna, hogy éppen ekkora lesz itt a választék. Tényleg segítséget kellett kérjek, különben órákat el töltöttem volna ezen a felületen. Mivel az unokatesóm elég jól ismer, így ő ránézésre meg tudta mondani, hogy melyik darab illik hozzám, és melyiket kéne inkább hanyagolni. Így is tíz termék került a kosaramba. Ugyanakkor nagyon jó árban vannak itt a ruhák, így ahhoz képest, hogy mennyi mindent vettem nagyon keveset költöttem.

Láttam, hogy még ajándékutalványokat is lehet itt kapni, úgyhogy egy ilyet is beszereztem. Hamarosan lesz az egyik barátnőm szülinapja. Eddig nem tudtam, hogy mit vegyek neki ajándékba, de szerintem innen majd fog tudni magának választani valami szép ruhadarabot.

Alig várom, hogy megérkezzenek a ruháim, és azokba sétáljak az utcán. Remélhetőleg végre nem fogok bennük úgy izzadni, mint a mostani, testhez tapadó cuccaimban.

Nagyon örülök neki, hogy együtt tölthettem a hosszúhétvégét az unokatesómmal. Már kellett egy ilyen közös program. Nagyon sok jó dolgot csináltunk együtt, de mindközül nekem az állatkert volt a kedvencem.