Biztonságos megközelítés, szuper élmény, amit egy autós gyerekülés és egy vadaspark adhat

Nincs is hangulatosabb kikapcsolódás, mint a szabadban barangolni és meglesni az állatokat a saját környezetükbe. Nem csak kellemes, de hasznos időtöltés is, főleg gyerekek számára. Itt megfigyelhetik az állatokat, és a szórakozás mellett tanulhatnak is. A természet megannyi örömöt nyújt a fiatalok, de merem feltételezni, hogy a felnőttek számára is. Magyarország vadasparkjai kiváló lehetőséget nyújtanak ezen élmények átélésére. Ezt onnan is tudom, mióta cimborámnak és feleségének megszületett első gyermekük rendszeresen, havonta, két havonta meglátogatnak egy ilyen parkot, vagy állatkertet. A már 3 éves pici, teljesen oda van az állatokért, ezért szinte képtelen megunni ezt a fajta szabadidős tevékenységet.

Leggyakrabban autóval közelítik meg e helyeket, ezért az autót gyerekbiztosság kellett tenniük. Cimborám egyszer elmesélte mennyi utána járása volt, hogy a lehető legjobb gyerekülést tudja beszerezni. Rengeteg autós és baba boltot bejárt, kérdezősködött utána olvasott termékeknek, de valahogy sosem lelte az igazit. Egy ütött kopott régi gyerekülésük volt a kocsiba, ami állítása szerint veszélyesebb volt, mint ha csak úgy simán ülne benne, ezért ezt hamar orvosolnia kellett, mert nem akarta, hogy bármi féle problémája essen gyerekének. Már elkeseredésében a munkahelyén kérdezősködött, hogy ki milyen biztonsági ülést ajánlana, de nem igazán tudtak neki segíteni ebben, mert a többségnek még nincs gyereke.

A takarítónő volt az, aki végül segítséget nyújtott. Hallotta fél füllel a beszélgetést, mert hát a takarítónők egyik füli mindig hallja mi folyik körülötte és ezt a problémát is kihallgatta. Majd egy adandó alkalommal, amikor összefutottak a munkahelyük mellékhelyiségénél, haverom tudtára adott egy nagyon frankó webshopot. Ez az oldal a babaverda.hu névre hallgatott. Egy gyors átnézés után, tudta, hogy megtalálta azt az oldalt, ahol be tudja szerezni a legjobb minőségű kellékeket az ifjú trónörököse számára. Hatalmas választék fogadja a látogatókat az oldalon, gyereküléstől, babakocsin át, etetés és játékokon keresztül még számtalan apróság is vásárolható, mindezt úgy, hogy az embernek ki sem kell lépnie a házból! Minden termék egyenesen a gyártótól származik, ezért kifogástalan minőséget kap a vásárló a pénzéért. Hamar meg is rendelt egy autós gyerekülést 9-36 kg-ig. Talált is egy remek ”4 baby weelmo autósülést”. A terve az volt ezzel a viszonylag nagy súly intervallumot átfogó trónnal, hogy ha már a gyerek kezdi kinőni, vagy kihízni, akkor bele vágnak egy új babába, mert akár több generációt is képes túlélni ez a minőségű gyerekülés!

Máig remek szolgálatot tesz a gyerekülés barátom állítása szerint. Olyan kényelmes, hogy a gyerek utazás közben végig nyugodt, vagy alszik, ezért szinte gondtalan az utazás. Elég szépen cseperedik a gyerkőc, ezért már a tervek megvannak a testvér érkezésére is! Folytatni akarják jó szokásukat, miszerint rendszeresen fognak zöld és állatos környezetet látogatni. Végül is mindenük adott hozzá. Egy jó autó, aranyos gyerek, később gyerekek és egy kiváló gyerekülés, amit a babaverda.hu-ról vásároltak!

Ne bízd véred biztonságát a szerencsére, érdemes befektetni egy magas minőségű autós gyerekülésre!