Sosem tudhatod, hogy honnan jön a segítség. Ehhez kapcsolódó élményem a kisállat kereskedéssel és a motorosbolttal kapcsolatban

Kényelmes ember létemre szeretem, ha össze tudom egyeztetni a kellemest a hasznossal. Lehetőség adtán teszem ezt sok mindennel. Ilyen például a barátokkal való moziba járás, vagy a metrózás közbeni olvasás. Ugyanakkor ebbe a kategóriába tartoznak a plázák, és a webáruházak is. Nagyjából ugyanolyan gyakran járok el különböző üzletekbe vásárolni, mint amennyire otthonról, kényelmesen rendelek meg dolgokat.

Egy dolgot viszont soha nem rendelnék internetről, ez pedig a kisállat. Nagy állatbarát vagyok, van is két hörcsögöm, meg egy akváriumom, amelyben több halacska is éldegél egymás mellett boldogan, viszont úgy gondoltam, hogy kibővíteném a kis családunkat egy édes kis nyuszival. Ezt akkor határoztam el, amikor épp a villamoson utaztam, és az ablakon való bámészkodás során észrevettem egy kisállat kereskedést, rögtön egy mosotorbolt szomszédságában. Mint, ahogyan azt már az elején is említettem szeretem, ha a kellemes a hasznossal párosul, ebben az esetben pedig, ez azért van így, mivel hamarosan a páromnak születésnapja van, és még nem vettem neki ajándékot. Tudni kell róla, hogy ő odáig van a motorokért. Van is neki egy, és gyakran eljárunk együtt túrázgatni. Emellett mindig csinál rajta valamit. Részletekbe nem megyek bele, mert nem értek hozzá, minden esetre elhatároztam, hogy valamilyen motoros kelléket veszek neki, azt azonban nem tudtam, hogy merre találok egy ilyen boltot. Na de így ismét együttesen leltem rá a jó dolgokra. Vagyis hát ezt gondoltam az elején. Másnapra rá, hogy megtaláltam ezt a két üzletet el is mentem oda. Előbb a motorosat szerettem volna megejteni, de csalódottan tapasztaltam, hogy az már elköltözött onnan, csak még a logó maradt fent. Ezt követően bementem a kisállat kereskedésbe, és megtaláltam Pamacsot, az édes kis törpe nyuszinkat, aki azóta is boldogítja mindennapjaimat. Ugyanekkor megkérdeztem ott az elárusítónőt, hogy nem e tudja, hogy hová költözött a motoros üzlet. Mondta, hogy azt nem tudja, de tud ajánlani egy remek weboldalt, ahonnan megrendelhetem páromnak az ajándékot. Amint haza értem fel is mentem erre a motoros bolt weboldalra és ki is néztem a megfelelő ajándékot.

A választás egy motorra csatolható táskára esett, mivel sokszor bajban vagyunk azzal, hogy mit hova tegyünk. Lehet, ez csak azért van így, mert nő létemre mindig túlgondolom a dolgokat, de ismét úgy éreztem, hogy a kellemes utazásainkhoz szükségünk lenne erre a hasznos tartozékra. Azért bevallom nem volt éppen ennyire könnyű a választás. Napokig gondolkodtam rajta, hogy mi is legyen. Nagyon tetszik ez az oldal, ahonnan megrendeltem végül a táskát, mivel nagyon könnyű használni, egyértelműek a gombok, a kifejezések, hogy mi mit takar, még egy olyan ember számára is, aki nem annyira jártas ezekben a dolgokban. Mivel elsőre nem tudtam, hogy mit is akarok, így kicsit tovább tartott a keresés, azonban legközelebb, ha rendelek innen, és elég sok esély van rá, hogy igen, már tudni fogom, hogy mik is vannak. Azonban miután sikerült az embernek kiválasztania a számára megfelelő terméket maga a rendelés is pofon egyszerű. Lépésről lépésre lehet a rendeléssel haladni. Az áru pedig megjön időben, és ép állapotban. Ki gondolta volna, hogy pont a kisállat kereskedésben az elárusító fogja ajánlani a legjobb helyet, ahonnan beszerezhetem a legjobb ajándékot.

A párom nagyon örült az ajándéknak, már meg is van a következő úti cél. Ha minden igaz a hónap végén indulunk is. Ez leginkább az időjárástól fog függni, illetve attól, hogy találunk e valakit, aki addig is ügyel majd Pamacsra, hiszen őt nem hagyhatja az ember csak úgy magára, mint mondjuk, ahogy a halainkat. Persze értük is mindig szoktam aggódni, amikor hosszabb útra megyünk, és akkor is meg szoktunk valakit kérni, hogy adjon nekik haleledelt, de a nyuszinkra ráfér a játék is. Sőt, ami azt illeti, ahogy észre vettem igényli is a rendszeres törődést, és mozgást. Játék közben, pedig jól lefárasztja magát, aztán még jobban alszik.

Örülök, hogy ilyen szerencsés vagyok, hogy szinte egyszerre találtam rá az egyik legjobb szülinapi ajándékra és új családtagunkra.