Keresőben Első: akikkel gyerekjáték a weboldal készítés!

Mennyire gondolod magad állatbarátnak?

Vannak, akik egyenesen utálják az állatokat – amit én például kifejezetten nem értek, hiszen ők aztán nem tettek semmi rosszat az emberek ellen – maximum követik az ösztöneiket, amiről bizony igazán nem tehetnek. Vannak, akik teljesen semlegesen állnak a mindenféle négylábú, kétlábú, vagy éppen lábbal nem rendelkező jószág – nem szeretik őket, de azért nem is rúgnak beléjük, ha arról van szó. A skála másik végén pedig ott vagyunk szintén jó páran, köztük jómagammal: akik imádunk – szinte – minden állatot. Persze az, hogy valaki állatbarátnak titulálja magát, az nem elég a hétköznapokban: ami számít, az az, hogy cselekedetekkel hogyan viszonyulunk hozzájuk és a “jó szeretés” is elengedhetetlen, márpedig ez utóbbi rendszerint hiányzik.

Gondolj csak bele: hányan tartanak kutyát, azért, mert szeretik őket – de ezek közül hányan vannak azok, akik kedvenceik minden igényét ki is elégítik, úgy mint például rendszeres séta, kutyaiskola, munkakutya vagy dolgozni szerető kutya esetében valamilyen kutyás sport űzése? Vagy nézzük csak a kisemlősök világát – ha vannak félreértett és rosszul kezelt fajok, akkor az bizony közülük kerül ki többnyire. Sokan azt hiszik, a néhány éves csincsillájuk már idős, azért van pár évesen “leamortizálódva”, pedig aztán, ha egy csincsilla jó helyről van és jól is tartják, akár 15 évig is élhet! Elképesztően gyakori még az is, hogy a nyulakat és tengerimalacokat együtt tartják, mondván, hogy társas állatok – ami igaz is -, csakhogy a két faj kommunikácója nem egyezik meg, sőt egy nyuszi egy rúgással is komoly balesetet tud okozni egy tengerimalac részére.

De ott vannak még a hüllők és kétéltűek – ha vannak hányatott sorsú fajok, akkor ők azok. A kígyók például rendszeresen elég “kinézett” kedvencek és betegnek tartják azokat is, akik tartják őket a rendszeres táplálékuk miatt; más kérdés, hogy szerintem csak abba kellene belegondolni, mi mit szoktunk enni vagy mit tartalmaz egy átlagos kutyatáp…

Attól viszont, hogy néhány állatnak nem túl jó a “marketingje”, a Te vállalkozásodé még lehet az és szükséged is van rá! Ebben az embernek nagy segítségére lehet egy kiváló weboldal is, ha pedig azt szeretnéd, hogy weboldal készítés gördülékeny és aggodalomtól mentes legyen, akkor ne is habozz tovább: válaszd a Keresőben Elsőt!

Aki vezetett már bármilyen üzletet, kínált bármilyen szolgáltatást, az tudja, hogy mennyi munka van mindennel: marketing, eladások, számlázás, de gyakori kritikus pont még az ügyfélkommunikáció szervezése és a szállítások is. Nyilván senkinek nem hiányzik még egy csomó stressz meg idegeskedés még a honlap elkészülése alatt is, amikor ezer más dolog van, ami leköti az ember figyelmét – és egy jó weboldal készítése azért kell, hogy megkönnyítse a hétköznapokat, nem pedig azért, hogy megbonyolítsa azokat. Amennyiben ez Számodra is fontos, hangsúlyozottan javaslom, hogy a Keresőben Elsőt bízd meg leendő weboldalad készítésével – bizalmadért egy olyan honlapot kaphatsz vállalkozásod számára, amely biztosan meg fog felelni az előzetes elvárásaidnak – sőt még azt is garantálnám, hogy túl is fogja szárnyalni azokat -, mindezt rövid időn, maximum néhány hetes határidőn belül, annak érdekében, hogy vállalkozásod marketingje és mutatói minél hamarabb szárnyalhassanak, ezzel együtt a te bevételed is!

Egy weboldal csak akkor felesleges kiadás, ha az nem megfelelően van felépítve – amennyiben jó munkát végeznek a készítők, akkor egy weboldal készítés egyértelműen kiváló befektetés lehet bárki számára, hiszen a vállalkozás ismertsége széles körben nőhet, tehát többen találkoznak vele és többen is vehetik igénybe. Persze ehhez ahhoz is szükség van, hogy ne egyszerűen többen találjanak rá, hanem a célközönség bukkanjon rá a remélhetőleg jól felépített oldalra – a weboldal készítés alatt és után a Keresőben Első ebben is a segítségedre lehet, hiszen másik profiljuk éppen a linképítés, amely legalább annyira fontos lehet, mint maga a weboldal készítés. Hiszen mi értelme egy weboldalnak, ha potenciális leendő ügyfeleid nem találnak rá?

Hát, semmi, pontosan.

Éppen ezért kell minél alaposabb átgondolás után a megfelelő weboldal készítéssel foglalkozó céget kiválasztani, hogy minél jobb befektetés lehessen ez számodra is. Én a mai napig csak örülni tudok, hogy hosszas kutakodás után a Keresőben Első mellett tettem le a voksomat: minden pontban figyelembe vették az én preferenciáimat a weboldal készítése során, sőt kértek előzetesen néhány olyan, már elkészült oldalt is, amelyekben legalább néhány dolog megfogott, hogy minél inkább az én igényeimhez igazodó weboldalt készíthessenek. Szintén jogos aggodalom az elkészítési idő is, hiszen nagyon sok ezzel foglalkozó személy vagy épp cég képes hónapokat ülni egy-egy, nem feltétlenül túlzottan komplikált oldal elkészítése felett, rosszabb esetben mindezt borzasztóan drágán és gyakran még a végeredmény sem olyan lesz, amilyet az ügyfél szeretett volna. A Keresőben Elsőnél ilyen egészen biztos, hogy nem fog előfordulni: maximum néhány héten belül már elkészülhet a te weboldalad is, nyugodt lehetsz, nem fog hosszú hónapokon át húzódni – hiszen mindenkinek érdeke a gyors és jó minőségű munka, nekik is és neked is, ezt pedig természetesen figyelembe is veszik.

És visszakanyarodva egy kicsit a már feljebb is említett linképítésre – van itt még egy másik dolog is: mindenképpen fontos, hogy megfelelően “optimalizálásra” kerüljön a készített weboldal minden eleme, a linkektől kezdve egészen a képekig vagy éppen az aprócska kis widgetekig. Ezek segítenek még abban, hogy a honlapot minél könnyebben meg tudják találni és meg tudják mutatni a kereső szolgáltatások a hasonló szolgáltatást keresők számára, tehát egy nagyon fontos eleme a fejlesztésnek – ellenben ezt nagyon sok vállalkozó hajlamos kissé elhanyagolni, sőt mi több átugrani efelett. Ez pedig csak annyit jelent, hogy lehet, hogy lesz egy szép honlapod, csak sok értelme nem lesz, hiszen senki nem fog rátalálni – a Keresőben Elsőnél viszont természetesen szakemberként erre is nagy figyelmet és hangsúlyt fordítanak.

Sajnos nagyon sokan esnek abba a hibába, hogy az első, jól csengő ígéreteket hangoztató céget felkérik erre, rendszerint borsos összegért – viszont nem néznek utána a régebbi referenciáiknak és a különböző eredményeknek, statisztikákra, ami gyakran eredményezi azt, hogy a pénzüket az ablakon is kidobhatták volna. Ezt természetesen mindenki igyekszik elkerülni, viszont nem mindig olyan egyszerű, hiszen a marketing sajnos nagy úr – én mindenképpen javaslom, hogy amennyiben lehet, nézd meg a referenciákat (ha nincsenek feltüntetve, már az is legyen számodra intő jel) vagy legalább kérdezz körbe ismerősi körben vagy szakmai csoportokban, ha van rá lehetőséged; sok gondtól kímélheted meg magad! Jómagam is így tettem a weboldal készítéssel kapcsolatban, ezért választottam a Keresőben Elsőt – és nem bántam meg, ha neked is szükséged van honlapra, válaszd őket te is!