Az állatoknak is szükségük van a hűtésre

A szomszédomék, mióta megvették az új kutyusukat, nagyon sokat járnak az állateledeles boltba. Szeretik meglepni valamivel mindig a kiskutyát, akár egy kis rágókáról, játékról vagy jutalomfalatról legyen szó. Rendszeresen informálódnak arról, hogy milyen új kutyatápok, étkezési kiegészítők érkeztek a boltba, mely a kutyus egészségét, aktivitását és hosszú életét szolgálják. Nagyon odafigyelnek, hogy rendkívül egészséges ételeket adjanak a kutyának, mindamellett, hogy nem csak belső egészségére, de a külső kinézetére is adnak, sokszor fürdetik bőrbarát samponnal és egy remek szőrkiszedőt is beszereztek a boltban.
Mivel rendszeres vendégeik az állatos boltnak sokszor szóba elegyednek az eladókkal és vásárlókkal is. Egy ilyen beszélgetést mesélt el nekem múltkoriban a szomszédom a kerítésünkre támaszkodva.

Képzeljem el, mondja számomra kikerekedett szemekkel, hogy miről értekeztek az állatos boltban, hogy az egyik vevő a kissé elhízott kutyája számára klímát szereltetett be, hogy nyáron könnyebb legyen számára a létezés.

Elmesélte, hogy milyen remek oldalról rendelte ez a kis túlzással sem nevezhető személy nagyon állatbarátnak. Klíma webáruházból rendelt, felment az internetre és talált egy remek oldalt, ahol, rengeteg -féle és fajta klímát árusítanak. Nagyon megörült ennek a remek lehetőségnek a kutyabarát, mivel szeretett volna sok lehetőség közül válogatni, erre itt meg is van a lehetősége. Rengeteg fajtájú és teljesítményű készülékeket forgalmaznak ebben az áruházban. Klíma webáruház egy rendkívül feltörekvő és nagyon hasznos szolgáltatás.

A kutyabarát tovább folytatta a történetét az állateledeles boltban. Miután ezt a remek webáruházat kiismerte, kiválasztotta számára a legmegfelelőbb készüléket, úgy hogy összehasonlító elemzéseket végzett egyik és másik készülék teljesítményével. Erre a cég meg is adta számára a segítséget, mert rendkívül vásárlóbarát módon kezelik a felületüket, miszerint minden terméküket fényképpel ellátva árulják, valamint a termékek főbb jellemzőit feltüntetik leírás formájában. Ezzel is megkönnyítvén a vevőik dolgát és ösztönzik őket, hogy megrendelést adjanak le.

Meg is találta a legmegfelelőbb készüléket, mely nem csak egy szobát tud hűteni és fűteni, hanem kettőt is, egyik amiben ők tartózkodnak a feleségével, másik szoba pedig a kutyáé. Ezt egy olyan készülék megrendelésével tudta véghez vinni, melynek egy külső egysége van és két belső, a belsők egyike az egyik, másikuk a másik szobába kerül, így biztosítva a megfelelő hőmérsékletet télen és nyáron is a szobákban. Nagyon hasznosnak mutatkozott a beszerzett klímájuk, a kutya is jobban viseli a meleget és ők is a feleségével. Mivel hűtő – fűtő klímát szereltetettek be, nem kell aggódniuk, a meleg miatt télen sem, mert akkor a klíma képes -20 Celsius fokig -kinti hőmérséklet- üzemelni különösebb fennakadás nélkül.

Megrendelést követően felvették a cég alkalmazottai a kutyabaráttal a kapcsolatot, miszerint egyeztetésre került a klíma leszállítása és annak fel, illetve beszerelése. Mivel az adott árban, benne foglaltatik a klíma fel és be szerelése, ez nagy könnyebbséget jelent minden vásárló számára, így megkíméli a cég a vevőiket még egy kellemetlen és hosszabb ideig tartó szakember kereséstől, mely időt és energiát emészt fel. Szakembereket találni hosszú idő lett volna, főleg arra az időre, amikor a klíma szállítás megtörténik. Jó, megfelelő szakemberek felkutatása, akik rendelkeznek tanúsítvánnyal is, hogy fel – és be szerelhetnek klímát, nagyon sok időt vett volna igénybe, ezért nagyon megörültek, hogy az árban benne foglaltatik a felszerelési díj is.

Miután egyeztettek egy időpontot a cég asszisztensével, aki nagyon rugalmasan és alkalmazkodva minden igényhez keresett egy mindenki számára megfelelő időpontot. Miután ez az időpont lefixálásra került mindenki által, abban az időpontban semmi késlekedéssel és csúszással meg is jelentek a cég alkalmazottai, hogy felszerelik a készülékeket. Nagyon precízen, pontosan és mindinkább gyorsan dolgoztak a szakemberek. Látszott, hogy egy nagyon összeszokott szerelői gárdáról van szó, akik a vevőiket tartják szem előtt, mikor a gyors munkájukkal rögtön használatba tudják venni a vevőik a klíma készüléküket.
Nem történ másképpen itt sem. Gyorsan és nagyobb rendetlenség nélkül felszerelték a klímát, majd a beüzemelésre odahívták az újdonsült tulajt. Kedvesen megmutatták neki a klíma alap funkcióit. A kutyabarát úr nagyon hálás volt számukra, azóta is csak ajánlani tudja mindenki számára a céget, mert ő annyira meg van velük azóta is elégedve.