Állatsimogató után fagyizás.

A kisfiam egyszerűen imád állatkertbe járni. Bármilyen városba megyünk is kirándulni, ő mindig meg akarja nézni a helyi állatkertet is. Hiába magyarázom neki, hogy nem lesz olyan mint a fővárosi, vagy a veszprémi, teljesen hajthatatlan lesz. Nem is igazán érdekli szerintem, mert az ő kedvenc attrakciója szinte mindenhol megtalálható. Az állatsimogató az! Mindig kalandos még nekem is ellátogatni oda, hiszen egyszerre kell odafigyelnem rá, hogy biztonságban legyen végig, de azért mégiscsak engedni a kezét, hogy jól tudja érezni magát. Ezután mindig fagyizni megyünk. A fagyizás a másik mániája, mindig arról beszél, hogy ő majd fagyiárus lesz, ha nagy lesz.

Nagy szívtörés volt, mikor lebetegedett. Sokáig, több hétig lábadozott, és csak nem akart felépülni. Az orvosok megnyugtattak, hogy nem lesz komoly baja, de most jó ideig nem nagyon mehet el otthonról. Nagyon elszontyolodott, én pedig azonnal töprengeni kezdtem, hogy hogyan vidíthatnám fel. Otthoni állatsimogatót szerveztem neki. Összehívtam a barátait, és mondtam, hogy hozzák a háziállataikat magukkal. Miután pedig kijátszották magukat, fagyi evés következik, de nem akárhogy! A kisfiam szedi majd ki a fagyit, igazi fagylalt kanál segítségével!

Sokáig nem találtam olyan boltot, ami árul ilyesmit, de szerencsére egy kedves barátnőm átküldött egy fagylalt kanál árusításával foglalkozó webshopot. Először ódzkodtam a webshopról rendelés gondolatától. Fagylalt kanál rendelése online tiszta abszurd ötletnek tűnt. Főleg, hogy először szerettem volna élőben is megtekinteni a terméket, nem csak úgy látatlanban megrendelni a netről. Viszont élőben hiába kerestem a környéken, egyszerűen nem találtam olyan boltot, ami árult volna ilyen kanalat. A webshopon lévőkről készült képek viszont kifejezetten tetszettek nekem, és az áruk sem volt túl húzós. Ez a hunniakristaly.hu nevű vendéglátóipari nagykereskedés kezdett egyre szimpatikusabbnak tűnni.

A barátnőm folyton nyugtatott, hogy rendeljek tőlük nyugodtan, hiszen megbízhatóak és jó termékeket árulnak. Ő papír tálcákat rendelt tőlük egy házibulira, és azt mondta pontosan azt kapta, amit megrendelt. Ez kezdett kicsit megnyugtatni, és továbbra sem találtam fagylalt kanalat a közelben. Végül úgy döntöttem, hogy muszáj megpróbálnom legalább a dolgot, szóval berendeltem. Nagy segítség volt, hogy az oldalukra nem csak képek voltak feltöltve a termékekre, hanem a pontos paraméterek is, így pontosan ki tudtam választani az a kanalat, amit én erre az alkalomra elképzeltem. Megrendeltem tőlük, és a fagylalt kanál hatalmas sikert aratott. A kisfiam borzasztóan örült neki, én pedig egy csodás webshop ismeretével gazdagodtam.

Azóta tovább böngésztem a webshopjukat, és több másik, remek termékükre is ráakadtam. Először furcsa volt nekem, hogy ennyi termék árusításával foglalkoznak. Ha nem rendeltem volna már tőlük korábban, akkor gyanús lett volna nekem, hiszen ha ilyen széles egy oldal termékkínálata, akkor elgondolkodik az ember, hogy tényleg jó minőségű dolgokat árulnak-e. Azonban így, hogy már rendeltem tőlük, bátrabban mertem újra kinézni magamnak dolgokat tőlük. Szerintem igazán csodás, hogy ennyi mindet árulnak, ilyen jó áron.

A házhoz szállítással sem volt semmi probléma, hiszen teljesen korrekt áron hozták ki a a terméket és a kiszállítással sem volt semmi baj. Hallottam már rémtörténeteket, hogy szállítás közben ellopják, vagy megrongálják véletlenül a rendelt terméket, de szerencsére semmi ilyesmi nem történt itt.

Összességében boldogan tudom ajánlani a hunniakristaly.hu-t, különösen, ha valaki fagylalt kanál vásárlásán gondolkodik, de bármi egyéb háztartási vagy konyhai terméküket is meleg szívvel tudom ajánlani.