Állatkertben egyen bakancsban

Lehet, hogy furcsa ötlet, de eldöntöttük unokatestvéremékkel, hogy elutazunk így a tavasz elején Nyíregyházára, az ottani állatkeretet megnézni. Négyen leszünk, unokatestvérem barátnője és az én barátnőm is jönnek, mivel általában így együtt szoktunk utazni.

Mind a négyen imádjuk az állatokat, ezért is döntöttük el, hogy állatkertbe megyünk, de most kivételesen nem a budapestibe. Állítólag a Nyíregyházi Állatparknak nagyon színes az élővilága, de mi főként a vörös panda miatt megyünk, az ugyanis az unokatesóm és az én kedvenc állatom is. A barátnőinket inkább az macskafélék és az elefánt érdekli, úgyhogy azokat is mindenképp megnézzük.

Indulás előtt azonban a két lány eldöntötte, hogy mivel mindkettejüknek tönkrement a csizmájuk, muszáj még idén beszerezniük egy-egy strapabíró bakancsot. Mivel barátnőm már rendelt a CipőMarket oldaláról, ezért feldobta, hogy mi lenne, ha ott vennék meg a női bakancsukat. Sőt, azt is kitalálták, hogy milyen vicces lenne, ha egyen bakancsuk lenne.

Együtt néztek utána, hogy milyen termékeket lehet találni a női bakancs keresésre, és örömmel látták, hogy rengeteg féle lábbeli van a CipőMarket honlapján. Vannak köztük sportosabb darabok és elegánsabbak is, amiket a városban, hétköznapokra is fel lehet venni. Rengeteg Skechers márkájú női bakancs volt elérhető a weboldalon, ami a barátnőm kedvenc márkája, úgyhogy nagyon örült, mikor látta, mennyi féle van belőle.

De ott van például a Dorko nevű márka is, melyet szintén nagyon szeretnek, és amiből sokféle cipőt árusít a cég, nem csak női, de férfi termékeket is.

Végül azonban egy elegánsabb vonalban megegyezve Bugatti márkájú bakancsot választottak ki, amire harminc százalék kedvezmény is volt a weboldalon, így nagyon jó áron tudtak egy-egy bőr cipőt venni.

női bakancs

Megfelelő méretet is találtak maguknak, és a megrendelés is nagyon egyszerűen ment. Kettejüknek egyben rendelve már nem is volt kiszállítási költség, sok másik webáruházzal ellentétben, ahol ezért is nagy összegeket számolnak fel.

Amikor kihozták a bakancsokat, nem kellett csalódniuk, a cipők valóban nagyon jó minőségűek voltak. Unokatesóm barátnője viszont eggyel kisebb méretre szerette volna cserélni a bakancsot, melyet a CipőMarketnél 14 napon belül könnyedén meg is tudott tenni. Így végül mindketten megkapták a számukra megfelelő méretet.

A csere kapcsán én segítettem a lányoknak, úgyhogy fel kellett vennem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal is. A honlapon megadott címre gyorsan válaszoltak, úgyhogy ezzel kapcsolatban is nagyon jó tapasztalataink voltak.

Sikerült tehát egyen bakancsot találniuk a lányoknak a CipőMarketnél, így végül Nyíregyházán az állatkerti sétára is fel tudják majd venni őket. A céget pedig nagyon megszerettük, valószínűleg a későbbiekben mi, fiúk is törzsvásárlói leszünk.