Cégalapítás bt kft – amit csak szeretnél! topcegalapitas.eu

Kiskoromban állatidomár szerettem volna lenni, vagy akár egy saját cirkuszt is el tudtam vezetni. Aztán ahogyan idősödtem, rájöttem, hogy a legnagyobb majmok az építőiparban vannak, így megbékéltem ezzel az iparággal. Vállalkozásba fogtam, ám ez nem volt egyszerű, hiszen egy cégalapítás során sok mindenre oda kell figyelni, legyen a forma bt vagy kft.

A cégalapítás során kevesen tudják, hogy nem csak kft, azaz korlátolt felelősségű társaság létezik, hanem van bt is, ami a betéti társaságot jelenti. Komoly tájékozódás kell majd neked ahhoz, hogy milyen forma lesz a számodra legmegfelelőbb. Ebben egy könyvelő tud majd neked segítséget nyújtani, azonban a cégalapításhoz profi ügyvéd kell majd. Minden más rendelkezésedre áll már? Van saját ingatlanod is és úgy döntöttél, hogy a plusz költségek ellenére bevállalod, hogy oda jelentsd be a cégedet? Ha nem szeretnéd ilyen felesleges kiadásoknak kitenni a kezdő vállalkozásodat, akkor ajánlom figyelmedbe a topcegalapitas.eu oldalt, akik székhelyszolgáltatást is nyújtanak az ügyfelek számára. Sőt, ebben az esetben a cégalapítás bt-nek a folyamata ingyenes lesz.

Tehát velük kétszer spórolhatsz: egyszer alapításkor, egyszer pedig a különböző adókon, melyek majd a cégedet sújtanák, ha az ingatlanodba jelented be a székhelyet. És még nem is beszéltünk az iparűzési adóról, valamint megannyi apró kellemetlenségről, ami csak szóba jöhet ilyenkor.

Miért is olyan jó a topcegalapitas.eu?

A legtöbb időt, pénzt és energiát úgy tudod megspórolni, ha őket választod és minden adminisztrációt, ami a céges postádra vonatkozik, ők intéznek. Csak befizeted a havi díjat és élvezed a szolgáltatásaikat. Átveszik a leveleket és azonnal továbbítják neked postán és elektronikusan is. Ezért be se kell menned szinte sose a székhelyre, de ha tárgyalást vagy fontosabb találkozót szervezel és nincs egy olyan felszereltségű irodád, ami ki tudná szolgálni az igényeket, akkor a cég tárgyalótermet is biztosít neked ilyenkor.

Teljes mértékben meg vagyok velük elégedve én is, mindent betartanak, ami a szerződésben és a csomagajánlatukban le van írva. Gyorsak, precízek, mindig mindenről tudok időben és azonnal a rendelkezésemre állnak. A cégalapítás során is rögtön válaszoltak a kérdéseimre és szorgalmazták is, hogy kérdezzek. Leborulok az ügyfélcentrikus hozzáállásuk és a nagy szakmai tudásuk előtt, hiszen ezekkel tartják itt az ügyfeleket, akiket ténylegesen megbecsülnek teljes mértékben.

Látogass el Te is az oldalukra és informálódj mindenről egy helyen! Számtalan szakmai segítség áll majd a rendelkezésedre ahhoz, hogy jól dönts majd a csomag és forma kapcsán is, bár tőlük is kérhetsz segítséget. A céljuk az, hogy mindenki a legjobban döntsön és a legkedvezőbb ajánlatot találja meg. Melegszívvel ajánlom őket mindenki számára, tényleg ők a legjobbak a piacon ezen a téren. Páratlan szakértelem és végtelen türelem az, amivel minden kezdő vállalkozót várnak. Szakmai segítségek és útmutatók, korrekt folyamat és gyors intézkedés a jellemző, nem is tudnék többet kívánni tőlük.