Acer laptop szervíz Budapesten

Aki ismer engem, az jó tudja, hogy imádom az Acer laptopomat. Sokat dolgoztam más gépekkel is, de valahogy mindegyikben csalódnom kellett. 6 évvel ezelőtt azonban megkaptam az én kis csodámat, és azóta nem is voltam hajlandó lecserélni – most viszont el kellett gondolkoznom ezen.

Az történt ugyanis, hogy egyik napról a másikra egyáltalán nem volt hajlandó betölteni a gép. Zúgott, meg minden, ahogy szokott, de kép semmi nem jelent meg. Elsőre nagyon elszomorodtam, hogy most akkor ki kell dobnom a szeretett gépemet. Aztán eszembe jutott, hogy ugyan már, biztos van valahol a városban egy acer laptop szervíz, ami kedvező árakon tud profi segítséget nyújtani. Először a márkaszervízekben kezdtem el gondolkozni, aztán rájöttem, hogy teljesen fölösleges, hiszen egy mezei “márkafüggetlen” szervíz is tökéletes lehet.

Hosszas kutatás után találtam rá végül a PCMENTOR oldalára, ami a lehető legteljeskörűbb szolgáltatást kínálta. És mivel a városban vannak, nem is jelentett különösebben problémát bemenni hozzájuk – bár megjegyzem egyébként, hogy ha arról van szó, akkor házhoz is jönnek, amit nem is gondoltam volna.

Megfogtam tehát az én kis laptopomat, és besétáltam vele az acer laptop szervízbe, akarom mondani a PCMENTOR üzletébe (nálam már gyakorlatilag egyet jelent a kettő), és pillanatok alatt meg tudták mondani, hogy mi lehet a hiba. Alig várom, hogy visszakapjam a gépem, és újra használni tudjam. Addig pedig vár rám egy meglehetősen furcsa időszak, ami ugyan rövid időre, de megmutatja, milyen is az élet laptop nélkül.