A farmon a csőtörésre azonnali megoldás kellett

Jó pár éve egy farmon lakom, és nagyon sok haszonállatom van, ők biztosítják nekem a megélhetést. Persze ez nem volt mindig így, hosszú évekig nekem is rohanó munkám volt a fővárosban, azonban egy komoly kiégés után döntöttem el, hogy nekem változtatnom kell az életemen. Egy nyugodtabb életritmus mellett tettem le a voksomat, és akkor vásároltam meg a tanyát, ahol ma élek. Folyamatosan érkeztek az újabb és újabb állatok, és rájöttem, hogy nekem ez nagy boldogságot okoz, és ráadásul konyítok is valamit ehhez az egészhez. Egy egész komoly rendszer került kiépítésre a tanyán például az állatok itatására. Éppen ezért ijedtem meg, mikor felfedeztem, hogy csőtörésem van. Így nem tudtam megfelelően ellátni az állatokat. Egy vizszerelő kellett, még pedig azonnal. Modernkori emberként én is az internethez fordultam segítségért, mint azt sokan mások tették volna a helyemben. Ekkor bukkantam rá a vizszereles.net oldalára, ahol láttam, hogy ők végeznek vizszerelést is, tehát egy vizszerelőt itt találni fogok. Mivel írták is a honlapjukon, hogy ha sürgősen kell a beavatkozás, akár egy órán belül is ki tudnak jönni a helyszínre, nem sokat tétováztam, örültem, hogy egyáltalán találtam ilyen rövid határidős szolgáltatást. Fel is hívtam őket, hogy minél gyorsabban haladjanak a dolgok, és megbeszéltük, hogy hamar igyekeznek kiérni. Mivel volt egy kis időm a kiérkezésükig, úgy döntöttem, hogy egy kicsit tájékozódok az oldalukról, mert úgy láttam, hogy sok hasznos információ található meg ott.

Írják is a vizszereles.net – en, hogy maga a kiszállás nagyon gyors, viszont a munkafolyamat több időt vehet igénybe, mint azt másoktól megszokhattunk. Hiszen mi, az ügyfelek a minőségi munkáért fizetünk a pénzünkkel. Eredeti, minőségi alkatrészekkel dolgoznak, és biztosak lehetünk benne, hogy addig nem fogják befejezni a munkát, amíg nem biztosak ők is abban, hogy a baj megfelelően el lett hárítva. Írják is, hogy bizony vannak olyan szerelők, akik végeznek 10 – 15 perc alatt, viszont az ő munkájuk valószínűleg nem fog sokáig kitartani, csak ideig – óráig jelent megoldást. Ők nem dolgozhatnak így, hiszen nekik nagyon fontos a bizalom az ügyfelek részéről, mert hosszútávon ez biztosítja a visszatérő ügyfélkört, az nekik sem lenne hasznos hosszútávon, ha rossz minőségű munkát végeznének. Illetve a másik szempont a garancia a munkájukért. Ugyan kinek érné meg folyamatosan visszamászkálni az ügyfelekhez a garancia miatt, mert mindig van valami gond az elvégzett szereléssel?

Szerintem az egyik legnagyobb érv mellettük, hogy az általuk kiállított számlát a biztosító társaságok is elfogadják, ha esetleg ennek terhére szeretnénk elvégeztetni a munkálatokat, hiszen sok esetben komoly összegekre rúghatnak sajnos a szerelés költségei. Nem csoda ez a magas fokú szakértelem, hiszen már több, mint 30 éve a szakmában vannak. AA minősítéssel rendelkeznek, és minden kollégájuknak megvan az a képzettsége, ami a tökéletes, precíz munkához szükséges. Ezek elolvasása után biztos voltam benne, hogy jól döntöttem, amikor őket hívtam segítségül. Bár az elsődleges dolog, ami a döntésemben befolyásolt, az az volt, hogy gyorsan kijönnek a helyszínre, de végül egy nagyon magas minőségű szolgáltatást találtam. Valóban úgy lett, ahogy a weboldalukon ígérték, ugyan hosszú órák munkája kellett hozzá, hogy elhárítsák a csőtörésből származó problémákat, de végül mindent nagyon szépen megoldottak. Így már az állatok itatásával kapcsolatos akadályok is elhárultak, és én is megnyugodhattam. Mindenkinek jó szívvel tudom őket ajánlani, hogyha vizszerelő segítségére van szükség.