Egy minden lében kanál cica mellett jól jön egy erős telefontok!

Két cicával élek együtt már évek óta. Imádom őket, hiszen könnyedén felvidítanak bármilyen élethelyzetben. A macskák játékos állatok. Szeretnek mindent lelökni, pofozgatni. Nem volt ez másképp a telefonommal sem.
Miután összetörték, a javítási procedúra során eldöntöttem, vásárolok egy mobiltelefon-tokot.

A keresőbe beírtam, hogy: “Tok (Mobil)”, és így ki is dobta az elsők között a bestmarkt.hu oldalát. Nem ismertem, de nagyon szimpatikus webáruháznak tűnt. Széles kínálattal rendelkezett, és átlátható volt a menüje is.
Hamar el is kezdtem böngészni a telefontokok között. Nagyon jókat találtam, az oldalnak hála lehetett márkára és típusra is szűkíteni. Hamar megtaláltam, ami nekem tetszett.
Aminek kifejezetten örültem, hogy vásárlói véleményeket is lehet olvasni. Így egyértelműen láthatjuk, ha valamelyik árucikk nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket. Szerencsére az enyémről jókat írtak, így nyugodt szívvel tettem kosárba.

A rendelés folyamata egyszerű volt. Könnyen kitöltöttem az adatokat, és szerencsére biztonságos, bankkártyás fizetésre is volt lehetőség. Ez fontos pont, ha vásárolok, ugyanis nem kedvelem a készpénzes fizetést.
A szállítási díjak kedvezőek voltak. Féltem, ugyanis láttam már olyat, hogy majdnem annyit kellett fizetni a szállításért, mint magáért a termékért. Itt szerencsére nem volt szó ilyenről, és 3-4 nap múlva már ki is tudják szállítani.

Nagyon elégedett voltam a rendelt tokkal (mobil). Pontosan olyan volt, mint a képeken, és kifogástalan állapotban vettem át. Végre cicabiztosság vált a telefonom!
A bestmarkt.hu oldal nagyon megtetszett nekem. Biztos vagyok benne, hogy sokszor fogok még tőlük rendelni!

Tok (Mobil)