Állatbarát munkahely minden iparágban fontos

Egyre elterjedtebb a munkáltatók azon felfogása, hogy a munkahelyet és a munkakörnyezetet barátságosabbá, otthonosabbá tegyék. Különböző kényelmi szempontok mellett, amelyek plusz szolgáltatással járnak, az is előtérbe kerül, hogy állatok legyenek a munkahelyeken.

Hogy ez miért is?

Mert mindenki tart munka közben szünetet, hogy kicsit felfrissülhessenek a gondolataik, megtornáztassa zsibbadt végtagjait. Az állatok simogatása mindamellett, hogy mozgással jár, kikapcsolja az elmét és boldogsághormonnal tölti el a testet. Már napi pár perc foglalkozás a munkahelyi – vegyük kutyákkal- is nagyobb hatékonyságra és kreativitásra ösztönzi a dolgozókat. Ez minden munkahelyi környezetre is igaz legyen az irodaházban az irodában, de akár egy raktár telepen is.

Itt nem csak a kutya arra a célra szolgál, hogy őrizze a cég vagyoni javait, de kikapcsolódásként is szolgál, ha pár percet játszik, foglalkozik vele az ember.

Főleg akkor van erre idő, amikor új szálanyag tároló érkezik a telepre. Ekkor van idő foglalkozni a kutyával, amíg a rendkívül precízen dolgozó és működő polcrendszereket gyártó cég felszereli a tárolót.

Szálanyag tároló egy különleges tárolási forma, más néven karos állvány.

Szálanyag tároló egy falra szerelhető polcegység, mely viszonylag kis helyet foglal el, ezért hely hiány és helytakarékosság szempontjából kiváló választás minden cég számára. Akkor kell az effajta tárolót választani, amikor hosszabb csöveket, rudakat, lemezetek, hosszú fagerendákat szeretne tárolni az ember. És egy kutyával rendelkező tűzépen minden féle és fajta anyag megtalálható, így remek választás egy ilyen tároló.

A falra szerelnek több tartót, majd erre a faltól kifelé karokat, melyekre könnyedén ráfektethetőek, az éppen tárolni kívánt tárgyak, eszközök. Szálanyag tároló tetszőlegesen meghosszabbítható és bővíthető is rugalmasan, ahogy azt a megrendelő majd a később használat során ki is tapasztalhatja, hogy milyen hosszú, illetve erős tárolási egységre van szüksége. Az oszlopok, karok távolsága tetszés szerint állítható lesz, aszerint hogy milyen tömegű, súlyú csövek, fémszálak kerülnek fel rá elhelyezésre. Még nem csak a hossza, teherbírása bővíthető, de az is, hogy milyen hosszúságú termékek kerülnek rá elhelyezésre. Ha különböző hosszúságú termékeket szeretnék, felpakolni rá, akkor célszerű a rácsokat összekötni, hogy ne hulljon le a kis hosszúsággal rendelkező termék. Választható acéllemezből, illetve acélprofilból, mindegyik extra minőség és extra teherbírású. Tárolás mindenképpen praktikus mivel, könnyedén és gyorsan át lehet látni a tárolt anyagokat, ezáltal időt lehet spórolni, nincs keresgélés.

Ha a cég talált egy remek polcelemeket forgalmazó vállalatot, mint ez az említett tűzép, akkor nem kell sokat gondolkodni azon, hogy megrendelje – e kiválasztott szálanyag tárolót.

Ingyenes terület felmérést és professzionális árajánlat tervezést biztosít. Megérkezik a műszaki szakember, a díja ennek -díjmentes-, felméri, hogy a kiválasztott polcrendszertípus, mennyire felel meg az adott helyiségbe, ezután rövid idő belül elkészíti az árajánlatot. A polcrendszert forgalmazó cég, miután a megrendelő elfogadta az árajánlatot, leszállítja határidőre, és a maximális precizitással, az előre egyeztetett időpontban a polcokat. Melyek felszereléséhez ő biztosítja a szakembereit, ezzel is megkönnyítve a megrendelőik dolgát, hogy nem kell azzal bajlódniuk, hogy külön szakember keressen, és találjanak adott időpontra mire összeszereletlenül megérzik az állvány.
Az összeszerelő szakemberek ismerik az állványrendszer felszereléséhez tartozó, nagyon szigorú szabályokat, és eszerint a szabályok szerint dolgoznak, látják el maximális szakértelemmel a munkájukat, mely maximalitás az egész céget is jellemzi. Mindenki nagy megelégedésére, ez már nagyon ritka hozzáállás egy – egy cég cégprofiljában.

Mindamellett, hogy remek munkát készítenek a szálanyag tároló, remekül működik és remek helyre került, maximálisan kihasználva tér adta lehetőségeket. Még garanciát is biztosít a polcrendszereket forgalmazó és felszerelő cég, nem is akármennyit.Szálanyag tároló

Minden vevő számára megéri ilyen feltételek mellett, állványrendszerben gondolkodnia.

Terméktől függően kettőtől őt éves gyártói garanciát biztosítanak, amely nagyon jó garanciális évnek tekinthető. Valamint a 10 év után gyártási garanciát is vállalnak, bővítésre vagy esetlegesen elemek cserélése lenne igény, rég szerződött és vásárló ügyfeleiknek. Mindenkinek számára ajánlani lehet ilyen minőségű és remek garanciális feltételekkel rendelkező állványrendszert vásárolnia.