A tintapatron valósághű színei is egészen lenyűgözőek tudnak lenni

Van egy viszonylag új sorozat, ami az állatok különböző viselkedését mutatja be olyan szemüvegen keresztül, ahogy még soha nem láthattuk azt korábban. Hogy miért? Azért, mert olyan kamerarendszereket fejlesztettek ki, amelyeket olyan színekben mutathatják meg az embereknek a világot, amilyennek azt az egyes állatok is látják. Nem is gondolnánk, hogy mennyire nagy szerepe van a színeknek a világban! Pedig ha egyszer normális minőségű tintapatront rendel az ember, akkor is nagyon könnyen feltűnhet ez a tény. Például Canon tintapatront a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldalról.

Nem is olyan régen találtam a nyomtatoalkatresz.hu webshopot, ahonnan jelentős kedvezménnyel tudom megrendelni a már megszokott eszközöket. Korábban mindig csak besétáltam valamelyik közeli üzletbe, hogyha elfogyott az adott eszköz otthon, mondjuk papír vagy tintapatron és megvettem ott, ami kell. Aztán az egyik ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet, hogyha egy kicsit tudatosabb lennék ebben a vásárlásban, akkor sokat spórolhatnék.

A https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldalon ugyanis mennyiségi kedvezmény van a termékekre. Ez azt jelenti egészen pontosan, hogyha egynél többet rendelek valamelyik típusú eszközből, akkor már automatikusan kisebb lesz a darabár. A pontos összegekért fontos tudni, hogy pontosan milyen termékről van szó, azonban azt nyugodtan lehet mondani, hogy már 3 darab esetén is jelentősen megéri inkább itt költeni a pénzünket, mint bármelyik hagyományos számítástechnikai üzletben.

Ha például kinézek egy tetszőleges Canon tintapatront, akkor az alábbi módon is csökkenhet az ár:

  • 1 db fekete tintapatron az adott szériából: bruttó 6 464 Ft
  • 2 db fekete tintapatron az adott szériából: bruttó 5 702 Ft / db
  • 3 db fekete tintapatron az adott szériából: bruttó 5 321 Ft / db.

És ez még nem minden! Ugyanis nem csak akkor jár a kedvezmény, hogyha ugyanolyan színűt rendelünk az adott termékből, tehát ebben az esetben csak feketét, hanem akkor is, hogyha összekombináljuk a különböző színeket ugyanabból a szériából. Tehát akkor is jár ez a kedvezmény, hogyha egy feketét, egy magentát és egy sárga patront rendelünk ugyanebből a típusból. Így meg aztán azt gondolom, hogy pláne megéri!

De természetesen ugyanez igaz a különböző minőségi nyomtatópapírokra, fotópapírokra, tonerekre és egyéb kiegészítő eszközökre is. Sőt, a kiszállítással sem kell sokat szöszmötölni, mert az is ingyenes. Függetlenül az ott hagyott összegtől, ingyen hozzák házhoz a termékeket. Szerintem a környezettudatosság szempontjából érdemes ezért is egyszerre többet rendelni, hogy ne jöjjön minden héten a futár 1-1 csomaggal. De elvben ez is ingyen van és lehetséges ilyen rendelés is.

Az is nagyon praktikus funkció a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron weboldalon, hogy egyből láthatjuk egy termékről, hogy meg tudjuk-e rendelni és mikor érkezhet meg hozzánk. És ezért nem kell pluszban telefonálgatni, vagy bármi mást csinálni, csak megnézni a honlapot és kész. Rögtön kiderül, hogy melyik az a termék, amelyiket rögtön érdemes a kosárba dobni, hogyha másnapra kell az eszköz és mondjuk melyik az, amelyikre egy kicsit várni kell. Ezeknél sem vagyunk teljesen információ nélkül hagyva, de itt azért érdemes lehet elengedni egy telefont, hogy pontosan mikorra is lehet számítani az utánpótlásra. Egyáltalán nem biztos, hogy nagy számokra kell várni, de a félreértések elkerülése végett szerintem hasznos lehet megkérdezni.

Tehát, ha szeretnétek szép minőségben látni mindenféle dolgot, amit nyomtattok, legyen szó színes állatokról vagy természetről, akkor érdemes a jó minőséget megfizetni. Ha pedig mindehhez még mindig a lehető legkedvezőbb áron szeretnétek hozzájutni, akkor ajánlom figyelmetekbe a https://nyomtatoalkatresz.hu/patron/canon-patron oldalt, ahonnan könnyen és gyorsan lehet mindenféle nyomtató alkatrészt rendelni néhány kattintással.