Céges rendezvényre is jó ötlet a szelfigép

Egy pár éve először egy esküvőn találkoztam a szelfigéppel és már akkor nagyon megtetszett ez az egész. Amikor pedig a cégünk jubileumi rendezvényének szervezésébe kezdtem, akkor nem volt kérdés, hogy a céges fotózás is ott lesz a programok között.

A szelfigépekről talán még nem mindenki hallott, de már maga a szó is igen beszédes. A dolog voltaképp egy fotóautomata, ami azonnal ki is nyomtatja a profi minőségben elkészült képeket. Szelfizni mindenki szeret, egy olyan különleges eseményen, mint amilyen egy esküvő, pedig kiváló programelem.

Igaz ez a céges fotózás esetében is. Ha pedig magas minőséget szeretnénk kiváló ár-érték arányban, akkor a selfiegep.hu az a hely, amit valójában keresünk. A fotók korlátlan mennyiségben készülhetnek a megrendelt időtartamban. Az egész úgy kezdődik, hogy felvesszük a kapcsolatot a céggel és megbeszéljük, hogy mit is szeretnénk. Például egy esküvő esetén az ifjú pár neve és a dátum is szerepelhet a fotókon. Egy céges rendezvény esetében pedig a cég logója és az adott dátum is elhelyezhető előre a képeken. Ezekre a sablonokra készülhetnek aztán a fotók, vagyis maguk a szelfik.

A fotósarokban egy fényképezőgépet és egy nyomtatót találunk egy dobozba zárva. Emellett a selfiegep.hu munkatársai vicces kellékekkel is készülnek, így parókákkal, álarcokkal, bajusszal, maszkkal, szemüveggel. Ezekből aztán biztosan mindenki ki tudja választani, hogy melyikben is szeretne pózolni a szelfigép előtt. De valójában nem is kell választani, hisz a lehetőségek végtelenek.

Négy, hat és nyolc órás időtartamra is ki lehet bérelni a szelfigépet. A selfiegep.hu munkatársa az eszközökkel már egy órával a megbeszélt időpont előtt a helyszínre érkezik. Azért, hogy mire a vendégek megérkeznek, már minden készen álljon a szuper fotók elkészüléséhez. A személyes asszisztencia végig jelen van a rendezvény ideje alatt, hogy segítséget tudjon nyújtani a fotók elkészítésekor.

Az elkészült képeket aztán pár pillanat múlva már magunk is a kezünkben tarthatjuk. Sőt, a megrendelő ezek mindegyikét digitálisan is megkapja. De nem csak képeket, gif-eket, animált kis videókat is készíthetünk és ezeket is megkapjuk digitálisan.

A céges fotózás tehát nem kell, hogy egy komoly, feszengő fogalom legyen. Lehet ez is igazán vidám és kellemes. Ehhez csak az kell, hogy felkeressük a selfiegep.hu-t.